top of page

Sculptures

Lijnen als verbindende factor 

 

Tijdens het maken van mijn sculpturen onderzoek ik de vloeiende lijn en de organische overgangen die inherent zijn aan de subtiliteit en kracht van het vrouwenlichaam. Ik let daarbij zorgvuldig op de subtiele nuances van elke curve en overgang.

 

Door middel van deformatie daag ik de conventionele perceptie van het vrouwenlichaam uit. Ik transformeer en manipuleer bewust bepaalde delen van de sculpturen, waardoor ze vervormd en onconventioneel worden. Deze deformatie dient als een uitnodiging om op een andere manier naar het lichaam te kijken, en om nieuwe perspectieven te ontdekken die verder gaan dan de traditionele vormen.

 

Door de vloeiende lijn, organische overgangen, deformatie en hout/steen als medium te combineren, nodig ik de toeschouwer uit om hun perceptie van het vrouwenlichaam te verkennen en te bevragen, en creëer ik een intieme en reflectieve ervaring.

Aangezien je een beeld moet zien en voelen raad ik je aan om een afspraak te maken op mijn atelier aan de Kardinaal Alfrinkstraat 40 in Tilburg. Een prijsindicatie van de onderstaande beelden vind je in de winkel!

bottom of page